Razmišljate o nakupu ali zamenjavi Davčne blagajne?

Katere prednosti prinašajo Android blagajne?

Želite posodobiti svoj POS sistem ali pa iščete blagajniške rešitve povsem na novo? Poznavanje glavnih prednosti Android blagajn vam bo pomagalo do lažje izbire.

Android blagajne so najsodobnejše rešitve, ki prinašajo mnoge novosti in prednosti v blagajniško poslovanje in postajajo nepogrešljive tako v trgovinah, gostinstvu in storitvenih dejavnostih kot so frizerski saloni, kozmetični saloni, cvetličarne…. Gre za najsodobnejše rešitve. Ne gre le za rešitve za mobilne telefone, ampak za blagajne (prenosne in namizne) in POS blagajniške sisteme, ki delujejo na Android sistemu. Pa si poglejmo ključne prednosti.

Hitra in enostavna vzpostavitev poslovanja
Android POS blagajne, ki ponujajo »vse v enem«, že vključujejo vse potrebne komponente (npr. tiskalnik, prikazovalnik za kupca, čitalec črtne kode, …), zato je njihova vzpostavitev enostavna in hitra. Prav tako jih lahko enostavno povežemo s programom OPTIPOS, ki je pripravljen posebej za Android blagajne.

Prilagodljive rešitve
Obstaja veliko možnosti in rešitev, ki jih je možno povezati z Android POS sistemi, od različnih komponent do programskih rešitev, tako da se lahko rešitev povsem prilagodi vašim željam in potrebam vašega prodajnega mesta. Z rastjo in spremembami v vašem podjetju se spreminjajo tudi zahteve vezane na informacijski sistem. Zato so Android POS sistemi odlična rešitev, ki se lahko enostavno prilagajajo vašim željam in zahtevam. In tako lahko sistem raste skupaj z rastjo vašega podjetja, od majhnih prenosnih blagajn do kompleksnejših rešitev, ki jih lahko nadgrajujete.

Cenovno ugodno
Android blagajne so cenovno ugodne rešitve.

Zanesljivo delovanje
Android POS sistemi so postali zelo zanesljivi. Strojna oprema je prilagojena tudi na razmere v gostinskih lokalih in trgovinah, kjer se lahko polije kakšna pijača, je možen stik z maščobami in kjer so možne višje temperature, npr. v poletnih mesecih. Ker so te blagajniške rešitve bolj robustne in odporne, je potrebnih manj popravil in tako spet prihranimo.

Gre za blagajniške rešitve prihodnosti. Ko jih boste enkrat preizkusili, boste navdušeni. In vaši kupci in gostje prav tako. Tudi v podjetju Adria skupina d.o.o. smo za vas pripravili pestro paleto Android blagajn za vse vrste prodajnih mest in gostinske lokale. Za več informacij smo dosegljivi na info@blagajne.com ali na tel. št. 02 460 44 00.

Prenosna Android blagajna OPTIPOS V1Android blagajna OPTIPOS T1 miniAndroid blagajna D1