Razmišljate o nakupu ali zamenjavi Davčne blagajne?

Izkoristite popust v višini zneska DDV v juniju 2018!

Potrebujete davčno blagajno, POS tiskalnik, predal za denar, prikazovalnik, rešitve za daljinsko naročanje... in druge rešitve za blagajniško poslovanje? Ali razmišljate o zamenjavi davčne blagajne ali posodobitvi opreme za blagajniško poslovanje?

Pohitite, samo do konca junija 2018 vam ob nakupu kateregakoli izdelka in programskih rešitev pri ADRIA skupina d.o.o. priznamo popust v višini zneska DDV. Popust lahko unovčite pri nas do 30.6.2018 s kodo za popust: BREZDDV02. Popust ne velja na storitve podjetja ADRIA skupina d.o.o. in ne velja za posrednike pri prodaji podjetja ADRIA skupina d.o.o. ali nakup pri njih.


Oglejte si našo celovito ponudbo:

Več kot 20-letne izkušnje na trgu s področja blagajniškega poslovanja nam zagotavljajo, da zelo dobro poznamo blagajniško poslovanje in potrebe različnih dejavnosti (trgovina, gostinstvo, frizerji, cvetličarji, prodaja na terenu....) in smo razvili zanesljive in uporabnikom prijazne rešitve, prilagojene različnim dejavnostim:


Obiščite nas na Ukrajinski ulici 24 a v Mariboru ali nas pokličite na telefonsko številko 02 460 44 00 ali nam pišite na e-naslov info@blagajne.com in skupaj bomo poiskali najugodnejšo rešitev za vas in vam svetovali, kaj je najbolj optimalna rešitev za vas.